Wednesday, 3 April 2013

haiii... i'm Bella

Assalamualaikum.... 

haii... saya Nabillah bt. Abdul Rashid... just call me bella... actually bella dh lama buat blog nie... but, langsung tak ada masa nak update or wat ape2 p0n atau p0n terpikir nak update ape2 p0n dlm bl0g nie.. 0k, start terpikir nak aktif balik, time bella usya2 bl0g 0rg lain... maklum la nak cari bahan utk rujukan asignment... dok sy0k2 cari bahan dalam bl0gger 0rg lain, tiba2 bella terbuka bl0g s0me0ne ini :) bl0g dia cntek cgt9... <3 apa yang dia update semua nye best2 belaka.. dari situ, wujudnya idea dan keinginan untuk bella wat bl0g menarik cm "some0ne" nie...  bella jugak cuba nak k0ngsi kan ape2 yg menarik nty ngan kwn2 smue... h0pe k0rang bagi bella s0k0ng k.. :) apa2 p0n, bella nak mnx maaf terlebih dhulu pada "some0ne" nie yg bella dh stalker bl0g dia dari A ~ Z... heheheh... s0ri ~~ 0k la... ini je yang dpt bella update wat mase nie < sebenaq nya dh xde idea nak g0reng > huhuhuhuu... next time, bella update lg yea.. bye, n see u next update :) salam....
                                                      ~~~ taken by M.Saiful Nordin~~~